Vrij zijn, is zijn wie

 je bent

FLOW Masterclass

Meester worden over jezelf

 

Meester worden over jezelf is iets wat je niet in 1 dag leert, het is een proces waarbij je elke dag een stapje dichterbij komt. Een persoonlijke ontdekkingsreis zodat jij uiteindelijk je leven kunt leiden zoals jij dat wilt. Een proces waarbij jij jezelf juist beter heb leren begrijpen en  veranderingen kunt aanbrengen die jouw leven verrijken.

 

De Flow Masterclass zorgt een stevige fundering in jezelf, zelfvertrouwen, energie, kracht en tot bloei laten komen van je talenten en kwaliteiten.

 

We werken met oefeningen die je laten ervaren wat je aan prachtige kwaliteiten in huis hebt. Je leert je eigen strategie uit te zetten. Je werkt in kleine groepen, waarin je elkaar ondersteunt en feedback geeft.

Zo leer je gaandeweg wat jij allemaal te bieden hebt, hoe je je carrière koers geeft en uit zet, je weet je relaties te verdiepen en wie weet die mooie wereldreis daadwerkelijk te boeken of die sprong in het diepe te wagen.

 

In de flow masterclass leer jij jou gedachten en emoties te herkennen, te erkennen en zelf te kiezen hoe jij ergens op reageren wilt. Je leert je focus te verleggen naar datgene wat je graag wenst te bereiken.

"Als je aan de slag gaat met het ontdekken van wie jij echt bent, kunt en wilt zijn, dan is dit een prachtige manier om overtuigingen en blokkades

uit de weg te ruimen en 'nieuwe' mogelijkheden te ontdekken"

 

Pim Koenen

Zoetermeer

 FLOW  Masterclass

 

Leven in overvloed!

Doen waar je werkelijk van droomt.

Baas over je eigen leven.

 

 

 

AGENDA

Dag 1 start op zaterdag en zonder: 7 & 8 september 2019, 10.00 - 17.00 er zitten enkele weekenden tussen.

Dag 12 is op zondag: 1 maart 2020, 10.00 -17.00

 

Individuele flow coaching sessie worden apart geboekt, bij aanvang van de training.

Ergens tussen les 3e - 6e, en tussen de 8e - 11e, deze vinden altijd op een werkdag plaats (online mogelijk).

 

Daadwerkelijk stappen zetten

 

Om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in je leven, dien je stappen te zetten die verder gaan dan de ene voet voor de andere te zetten. Deze training nodigt je uit op verschillende manieren uit je comfort zone te komen. Daarom is het van belang een veilige omgeving te creëren, zodat je ook echt op onderzoek gaat en ervaart wat nieuwe ervaringen met je doen.

 

Met stilzitten kom je nergens

 

Ieder einde is een nieuw begin, waar besteed jij aandacht aan,  invullingen en aannames, wat zijn mijn kwaliteiten, wie ben ik, leven in het hier en nu, angst - vertrouwen, genieten, blij zijn, dankbaarheid, netwerken, samenwerken met deelgenoten, groeien en nog veel meer...

 

Neem je genoegen met goed of kies je voor fantastisch!

 

Resultaat na de training; meer vertrouwen in jezelf en in je toekomst, basis vormen in jezelf, vanuit eigen kracht keuzes maken, je leven inkleuren, inzicht in je kwaliteiten en talenten, lef om stappen te zetten, gevoel van vrijheid in jezelf vinden, helderheid, innerlijke rust, genieten van kleine en grote dingen!

Echt luisteren geeft de ander het gevoel er te mogen zijn!

"Dolfijn in ons logo symboliseert waar flow voor staat speels, passie, plezier, verbinding, vrijheid en bezieling"

- Dolphinflow -

Coaching

Algemene Voorwaarden

mindfulness I

Flow Artikelen

mindfulness eetcafé

Foto's: persoonlijk en Unsplash,  We are greatful to Unsplash  for there beautiful free pictures.

©2007 Dolphinflow. All rights reserved.

Op de hoogte blijven of vraag:

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank je wel voor je interesse in Dolphinflow. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.