RELATIE RETRAITE

Jezelf zijn en blijven in relatie tot de ander

Reis naar je hart in hartje van Frankrijk

22 - 29 mei 2021

Thema tijdens deze retraite is: jezelf zijn en blijven in relatie tot de ander, letterlijk een reis naar je hart. En hoe past het beter dit te doen in het Hart van Frankrijk. Tijdens deze retraite kijken we waar je in contact met de ander tegenaan loopt en buigen we het om naar innerlijk vertrouwen, zelfliefde en waardering, dankbaarheid voor jezelf en de ander. 

Dan is dit je kans! Deze heerlijke week in een combinatie van thuiskomen bij jezelf in je relatie en tegelijkertijd tot rust komen en genieten van een prachtige locatie in een schitterende omgeving.

Het programma: Het programma bestaat uit meditaties, visualisaties, opdrachten, feedback, familie opstellingen, kampvuur verhalen, mindfulness, dans en oefeningen  en eenvoudige yoga. We gaan aan de slag met enkele creatieve oefeningen die antwoorden ontluiken die diep in je verborgen liggen. Oude overtuigingen en patronen worden aangekeken en losgelaten, zodat er ruimte komt om te zijn wie je werkelijk bent en je eigen positie in de relatie te verbeteren. Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Monique en Pim.
Halverwege de retraite heb je een paar uur te tijd om de omgeving te verkennen.

Datum: zaterdag, 22 mei – zaterdag, 29 mei 2021

 

Chateau de Bussolles

Locatie: Chateau de Bussolles, Allier, het hart van Frankrijk. Chateau de Bussolles is een prachtig kasteel, 4-sterren locatie, gebouwd in de 10e eeuw. In 1810 werd het kasteel grondig gerestaureerd. Het het een rechthoekige bouw met 4 kantelen. Je waant je oprecht even terug in de glorieuze tijd. Via een lange landelijke oprijlaan bereik je het kasteel. Er is van alles te doen om even te ontspannen in het kasteel, zo is er op zolder een speelruimte voor tafeltennis, air-tennis, pooltable enz. 

De kamers: De kamers zijn bijzonder luxe ingericht, groot en zo authentiek mogelijk ingericht, sommige met prachtige uitzichten. Er zijn 7 kamers voor 2 personen en twee één persoonskamers. Indien je een éénpersoonskamer wenst wordt er € 70,- extra in rekening gebracht. 

Omgeving: Er is genoeg te doen in de omgeving, zo kun je heerlijk wandelen in de tuinen rondom het kasteel, je kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad. Je kan ook zoals het bezoeken van een authentieke markt, de vele grotten en spelonken, een overvloed aan pittoreske plaatsjes. Je kunt heerlijke wandelingen maken in de bosrijke omgeving of een frisse duik nemen in de natuurlijk aangelegde zwemvijver of zwembad en gewoon ook niets, helemaal niets, luieren op het strandje of onder het genot van een drankje leuke gesprekken houden.

Mis deze unieke ervaring niet. 

Kosten zijn, Inclusief: overnachting, ontbijt, lunch & diner en drank (geen alcohol), de retraite, eindschoonmaak en BTW: € 1.487,- p.p. Voor 2 personen is de prijs
€ 2.774,- = € 100,- p.p. korting. Exclusief: reiskosten heen en terug, handdoeken en individuele sessies. 

Individuele sessies: Lichaamsmassage, individueel coaching, aura reading/healing, voetmassage, magneetmassage (dit alles tegen vergoeding).

mijn ervaring

Ik ben ook zo dankbaar voor deze reis, wat een inzichten. Mijn partner laat me volledig toe en vertrouwd me 100% of zelfs meer.
Dus de verbinding is perfect. Dank je wel voor deze bijzondere week.

 – Diana –

In de relatie tot de ander, ontdekken wie je werkelijk bent

Elke relatie die je aangaat is een schitterende manier om jezelf te ontmoeten. Want juist in contact met anderen is het de grootste uitdaging om jezelf te blijven. We worden uitgedaagd, dagelijks in contact met familie, vrienden en collega’s. De ene keer gaat het heel goed om jezelf te blijven de andere keer, verlies je energie of kom je te recht in verhitte discussies.

Hoe kijk je naar de ander en hoe kijk je naar jezelf. Voel je je geremd of voel je je vrij om in contact te komen. Er zijn verschillende vormen van relaties;

  • partner relatie, 
  • ouder-kind relatie
  • grootouder -kleinkind relatie
  • broers-zussen relatie
  • vrienden of vriendinnen relatie
  • collega relaties
  • hele korte relaties, zoals contact met de kassadame

De manier waarop een relatie verloopt, zegt wat over jou en over de ander. De meeste problemen die we in een relatie hebben, zijn ontstaan met thema’s uit ons verleden. Via de ander hopen we oude thema’s op te lossen. Maar weet je niet dat je oude thema’s met elkaar aangaat, loop je de kans dat de relatie stuk loopt.

Tijdens deze retraite gaan we kijken waar je tegenaan loopt met de ander en hoe je dit kunt ombuigen.

zijn wie je bent