ENERGETISCHE COACHEN

Het onderbewuste bewust worden

Door intuïtieve ontwikkeling, lekkerder in je vel zitten

Dolphinflow

Op zoek naar de bron?

Een ontdekkingsreis in jezelf. Binnenin je ontdek je ongekende schatten. Deze schatten zullen je schitterende inzichten brengen.

Dolphinflow

Slijpen van de diamant

Oude aangeleerde en vastgeroeste belemmerende overtuigingen en patronen zullen loskomen en vervagen.

Dolphinflow

Alles is verbonden

Geluk, liefde en speelsheid borrelen op in je bewustzijn. Een mooie vorm om lichaam, geest en ziel bij elkaar te brengen.

Sean Stephenson legt uit hoe hij heeft ervaren dat zijn eigen denken hem weerhield van zijn innerlijk geluk.

Daar waar je focus naar toe gaat, trek je naar je toe. Aan jou de keus waar je focus heen gaat.

Waar jouw aandacht naar toe gaat, trek je naar je toe. Word je bewust van jouw onbewuste denkpatroon

Wat doet Natuurkundige Energetische Therapie

Een Natuurkundig Energetische Therapeut is iemand die meekijkt en/of meevoelt in wat er in je speelt. Intuïtief wordt er aangevoeld, gelezen (aura reading) wat er op onderbewust niveau gaande is. Verschil tussen onbewust en onderbewust en bewustzijn wordt steeds helderder. Inzichten worden verkregen via ervaringen, ervaringen die opgedaan worden tijdens de sessie.  

Oude patronen en overtuigingen worden zichtbaar gemaakt in de vorm van energie die stagneert of zelfs blokkeert. Er wordt gekeken naar deze energie op verschillende niveau’s: chakra’s, energiebanen, maar ook op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. We onderzoeken of de invullingen en aannames die je er zelf op af hebt gevuurd, wel kloppen, of dat ze ontstaan zijn uit energie van anderen. Voorbeelden: heb je jezelf daadwerkelijk buiten de groep (familie) geplaatst, lag het gepest worden echt wel aan jou, hoorde je er daadwerkelijk niet bij, deed je er echt niet toe, werd je afgewezen. De waarheid is doorgaans heel anders.

Door te zien wat daadwerkelijk speelde, kun je loskomen van je demonen uit het verleden. Die demonen leven in je. Zolang jij je daar aan vast blijft houden, zal je altijd ontvangen wat je gewend bent. 

Je bent het waard, het is je geboorterecht om gelukkig, succesvol, waardevol en geliefd te zijn. Meer dan 1000 mensen gingen je voor, allen hebben een schat aan waarden in zichzelf gevonden, die ze wisten te bezitten maar kwijt waren. Nu staan ze veel positiever in het leven en daardoor trekken ze ook meer positieve gebeurtenissen naar zichzelf toe. 

Mijn vader zei op zijn sterfbed: ‘laat je angst je niet weerhouden je leven te leven’. Hij had het wel gedaan en is met teleurstelling in zijn lichaam overleden. ‘Had ik maar’, waren zijn woorden. Jij hebt de keus je leven nu nog te veranderen en jezelf een heerlijk vitaal leven te gunnen, wat er ook gebeurd. Wat je bent niet de gebeurtenis, je bent niet de emotie, niet de gedachte, jij bent.

Linda Pluim

Tijdens sessies stemt Monique vanuit haar hart en ziel op mij af. Vanuit deze veilige verbinding kan ik mijn hoofd verbinden met mijn hart en kom ik tot prachtige inzichten! Vanuit haar rijke ervaring als mens helpt ze mij zo om verder te groeien en te ont-wikkelen.