Voorstellen

Wie zijn wij

Dolphin symbool

Monique Peperkamp

Monique Peperkamp

Oorspronkelijk was ik Event-manager bij KPN. In 2000 ben ik me, na een traumatische ervaring met gevoelige doch intense inzichten, gaan omscholen op het gebied van Natuurkundig Energetisch Therapeut, healer, reader en Coaching. Met als doel mensen preventief te ondersteunen dat ze niet ziek hoeven te worden. Dit heeft geleid naar een uitgebreid pad van persoonlijke ontwikkeling, chakra psychologie en medische psychosomatische kennis.

Tegenwoordig ben ik docent Medisch Psychosomatische Basiskennis voor therapeuten, TranceArt Academie, Den Haag en docent Mindfulness en Drukpunten theorie bij TouchPro, Rotterdam en Volksuniversiteiten Alphen en Zoetermeer. Vanuit Dolphinflow begeleid ik inmiddels 14 jaar (online) meditaties, coaching, workshops en buitenlandse retraites op gebied van flow, innerlijke kind healing en mentale gezondheid. 

“Ik neem je mee op reis naar binnen om te ontdekken wie je werkelijk bent, zodat je je vrij en vol vertrouwen voelt in het dagelijks leven.’

Mijn missie is de balans aanbrengen tussen lichaam en geest. Zorgen voor omdenken,  innerlijke kracht en zelfvertrouwen. 

Dolphin symbool

Pim
koenen

Pim Koenen

Ik ben afgestudeerd bedrijfseconoom met bedrijfspsychologie) en kom oorspronkelijk uit de wereld van detachering en recruitment. Ik heb ervaring als directeur (scholen) en interimmanager bij diverse bedrijven en leidde strategie- en hei sessies. Ik heb een jarenlange ervaring in het geven van bedrijfstrainingen op het gebied van teambuilding, netwerken, Balance Score Card en verbindend communiceren. Naast trainingen bied ik ondersteuning tijdens  coachingstrajecten aan voor individuele loopbaanbegeleiding, stressverlaging en persoonlijke ontwikkeling.

Levenservaringen, trauma’s en inzichten hebben me sterker gemaakt, inlevingsvermogen gegeven om de ander beter te begrijpen en te ondersteunen.

‘Ik geef je inzichten in hoe meer flow en meer plezier te brengen in je leven met meer resultaat en moeiteloosheid als beloning.’