Voorstellen

Wie zijn wij

Dolphin symbool

Monique Peperkamp

Monique oorspronkelijk Event-manager bij KPN. Ze is zich in 2000 gaan omscholen op het gebied van Natuurkundig Energetisch Therapeut en coaching. Tegenwoordig geeft zij les in Medisch Psychosociale Basiskennis aan therapeuten in Den Haag en Rotterdam. Geeft ze (online) trainingen, buitenlandse retraites en workshops op gebied van flow, mentale gezondheid en mindfulness. Begeleidt ze al meer dan 13 jaar mensen individueel met persoonlijke-, medische-, loopbaanvragen en relatieproblemen.

“Ik neem je mee op reis om te ontdekken wie je werkelijk bent, zodat je vrij en vol vertrouwen door het leven gaat.’

Monique Peperkamp
Dolphin symbool

Pim
koenen

Pim (bedrijfseconoom met bedrijfspsychologie) komt oorspronkelijk uit de wereld van detachering en recruitment. Hij heeft ervaring als directeur en interimmanager en leidde strategie-sessies. Hij heeft een jarenlange ervaring in het geven van bedrijfstrainingen op het gebied van teambuilding, netwerken, Balance Score Card en verbindend communiceren. Naast trainingen biedt hij coachingstrajecten aan  voor individuele loopbaanbegeleiding, stressverlaging en persoonlijke ontwikkeling.

‘Ik geef je inzichten in hoe meer flow te brengen in je leven, meer plezier, resultaat met moeiteloosheid als beloning.’

Pim Koenen