FAMILIE OPSTELLING

Maakt het onzichtbare zichtbaar

Coaching via Systemisch werken

puzzelstukjes

Inzichtelijk

Rode draden van familie lijnen worden duidelijk, wat is van mij en wat van de ander

Dolphinflow

Helend

Wat als kind nodig was om je te beschermen, is als volwassenen onnodig geworden

Dolphinflow

Verbindend 

Inzicht in het pad van de ander, biedt ruimte voor herstel van de verbinding.

Schematisch werken

De techniek van familie opstellingen of systemisch werken is een manier om verborgen familie patronen zichtbaar te maken. Rode draden die dagelijks je overtuigingen, denken en handelen kunnen beïnvloeden en zelfs belemmeren. Hierdoor kun je onzekerheden ervaren die eigenlijk niet van jou zijn, maar je wel beheersen en leeft.

Familie Opstellingen
Het kleine kind

Een kind neemt alles aan voor waarheid

Als kind leer je via observeren. Je voorbeelden zijn je ouders, je opvoeders. Hoe zij in het leven staan, word jouw waarheid. Maar klopt dat ook? Ook zij zijn opgevoed en hebben ervaringen opgedaan die hun leven kleurden. Dat bepaalt hun kijk op het leven en manier van opvoeden.  Zo vormen hun ervaringen, jouw aangeleerde overtuigingen. Deze overtuigingen zorgen voor aangeleerd gedrag en bescherming. Als kind had je deze nodig, nu als volwassenen kan het je belemmeren.

Verkregen inzichten werken helend

Familie opstellingen of thema opstellingen maken zichtbaar wat onzichtbaar was. De inzichten die erdoor verkregen worden werken helend. Zo ver zelfs dan oude denkpatronen omgebogen worden tot ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Met grote kans op vrijer, luchtiger, gelukkiger, blijver leven en verbindingen te herstellen.

Duur van een sessie: 2 uur.

Kosten: € 95,- per uur.

Vrij en blij

Het was de angst van mijn vader die mij belemmerde mijn eigen onderneming te starten. Na het ontdoen van zijn angst, had ik de moed voor mezelf te beginnen.

Monique

Referenties

Jos

Jos

"Verbazend hoeveel inzichten familie opstellingen geven, ik heb nu helder hoe de verbindingen eigenlijk liggen"

Rachel 'Dolphinflow voelt voor mij als zonnestralen van warmte en geluk'

klant

"De opstelling buiten ervaarde ik als leerzaam en zeer heilzaam. Monique weet hierin een prachtige balans in te vinden."

Roos

Roos

"Nooit gedacht dat systemisch werken ook een mogelijkheid was om mijn gezondheid te optimaliseren. Onder de deskundige begeleiding van Monique."

Annette 'Zorgvuldige begeleiding, professioneel en betrokken'

Annette

"De opstellingen van Monique zijn erg fijn. Ze luistert goed naar de vraag en heeft de gave om er het maximale uit te halen. De begeleiding is zorgvuldig, professioneel en betrokken."