FAMILIE OPSTELLINGEN

Maakt het onzichtbare zichtbaar

Coaching; Systemisch werken

puzzelstukjes

Inzichtelijk

Rode draden van familie lijnen worden duidelijk: wat is van mij en wat van de ander.

Dolphinflow

Helend

Wat als kind nodig was om je te beschermen, is als volwassenen onnodig geworden.

Dolphinflow

Verbindend 

Inzicht in het pad van jezelf en de ander biedt ruimte voor herstel in de verbinding.

Referenties

Jos

Jos

"Verbazend hoeveel inzichten familie opstellingen geven. Ik heb nu helder wat de werkelijke waarheid is en hoe de verbindingen eigenlijk liggen."

Rachel 'Dolphinflow voelt voor mij als zonnestralen van warmte en geluk'

Anoniem

"De opstelling buiten in de natuur ervaarde ik als leerzaam en zeer heilzaam. Monique weet hier een prachtige balans in te vinden."

Roos

Roos

"Nooit gedacht dat systemisch werken ook een mogelijkheid was om mijn gezondheid te optimaliseren, onder de deskundige begeleiding van Monique."

Annette 'Zorgvuldige begeleiding, professioneel en betrokken'

Annette

"De opstellingen van Monique zijn erg fijn. Ze luistert goed naar de vraag en heeft de gave om er het maximale uit te halen. De begeleiding is zorgvuldig, professioneel en betrokken."

Wat is Systemisch coachen

De techniek van familie opstellingen of systemisch werken is een manier om verborgen familie patronen zichtbaar te maken. Rode draden, die dagelijks je overtuigingen, denken en handelen kunnen beïnvloeden en zelfs belemmeren, worden zichtbaar. Hierdoor kun je onzekerheden ervaren die eigenlijk niet van jou zijn, maar je wel beheersen en die je bent gaan leven.

Familie Opstellingen
Het kleine kind

Een kind neemt alles aan voor waarheid

Als kind leer je via observeren. Je voorbeelden zijn je ouders, je opvoeders. Hoe zij in het leven staan, wordt jouw waarheid. Maar klopt dat wel? Ook zij zijn opgevoed en hebben ervaringen opgedaan die hun leven kleurden. Dat bepaalde hun kijk op het leven en manier van opvoeden.  Zo vormen hun ervaringen jouw aangeleerde overtuigingen, patronen en gedrag. Als kind had je deze nodig, echter als volwassenen kunnen deze patronen, overtuigingen of gedrag je juist belemmeren. Via systemisch coachen krijg je de mogelijkheid te ontdekken welke overtuigingen, vooral de onzichtbare overtuigingen, je beheersen en belemmeren.

Verkregen inzichten werken helend

Systemisch werken in de vorm van familie opstellingen of thema opstellingen maken zichtbaar wat onzichtbaar voor je was. Ergens weet je het wel, maar de helderheid van de patronen helpen je het een en ander om te buigen. De inzichten die verkregen worden door hiermee te werken zijn helend, gaan vaak zo ver zelfs oude denkpatronen omgebogen worden tot ruimte voor nieuwe mogelijkheden. 

Systemisch coaching wordt als intens en tegelijkertijd heel helend ervaren. Met een grote kans op een vrijer, luchtiger, gelukkiger en blijer leven en het herstellen van (familie/vrienden)verbindingen.

Duur van een sessie: 2 uur.

Kosten: € 95,- per uur.

Vrij en blij

Het was de angst van mijn vader die mij belemmerde mijn eigen onderneming te starten. Na het ontdoen van zijn angst, had ik de moed voor mezelf te beginnen.

Monique