FLOW COACHING

individuele begeleiding en persoonlijke groei

Stress verlagen, verder ontwikkelen, kansen creëren

Flow coaching biedt ondersteuning in het verlagen van stress, vergroten van je kansen op de markt, verstevigen van je zelfvertrouwen en je verder te ontwikkelen. 

Stress, burn-out is volksziekte nummer 1 in Nederland. En dat terwijl een van de gelukkigste lande van de wereld zijn. Waar ligt dan toch dat verschil? Zijn we dan wel zo gelukkig met z’n allen, of onderdrukken we onze diepste gevoelens en leven we met maskers op? Stress veroorzaakt 80% van onze fysieke, mentale en emotionele klachten. Het belemmert je in goed functioneren zowel privé als op het werk. Angst is de voedingsbodem voor stress. Angst niet goed genoeg te zijn, angst het niet aan te kunnen, bang dat de druk is te groot, bang jezelf te verliezen, bang niet te kunnen voldoen aan, angst om afgewezen te worden, enzovoort. 

Deze angsten zijn gebaseerd op ervaringen uit het verleden, zoals gepest worden, trauma in de vorm van misbruik, ongeluk, ziekten of afgewezen, letterlijk het verliezen van liefde van de mensen van wie jij houdt en waarin je je vertrouwen hebt gelegd. Heb je deze ervaringen niet gehad, dan zal angst geen drijfveer in je systeem zijn, maar leef je vanuit vertrouwen, groei, succes en mogelijkheden. 

De vraag is nu:
Wat wil jij?
Wat het jij nodig? 
Hoe denk je dit te bereiken? 

Flow coaching ondersteunt je in het verlagen van de stress, aankijken van die angst om in te zien dat het eigenlijk ongegrond is of aangeleerd gedrag. Het opruimen van oude angsten met hun belemmerende overtuigingen zal je bevrijden. Het zal je leven verrijken, waardoor je je meer kunt ontspannen, competenties zichtbaar worden en je vrij voelt deze naar buiten te brengen. Je voelt je mentaal, emotioneel en fysiek vitaler in flow dus. Vanuit innerlijk geluk leven waardoor succes als vanzelf naar je toe stroomt, succes in relaties, en werk. 

Breng de flow terug in jouw leven!

Corrie

In een vertrouwde en veilige omgeving begeleidt Monique me door inzichten die me innerlijke rust hebben bezorgd. Twijfels aan mezelf hebben plaatsgemaakt dat ik mezelf juist beter begrijp. 

Mickey

Inmiddels heb ik al een aantal sessie bij Monique gehad. Elke sessie geeft me nieuwe inzichten. Ze gaat integer te werk en zorgt ervoor dat je je veilig en gezien voelt.

Jaqueline

Oude overtuigingen zitten zo verweven in jezelf, dat ze bij wijze van spreken onzichtbaar zijn. Ze zichtbaar krijgen, zorgt ervoor dat ze omgebogen kunnen worden en helpt te verdwijnen.