Online coaching

Als face to face even niet kan

Online stress verminderen

Als bij elkaar zijn momenteel wat lastig is of te veel risico’s met zich mee brengt en je wil je toch heel graag verder ontwikkelen of loop je vast of heb je vragen, dan is online coaching een hele geschikte oplossing. 

Online kunnen we elkaar toch zien en horen, is er ruimte en tijd om thema’s aan te kijken en te bespreken. Toch zal de begeleiding niet afdoen aan de professionaliteit en betrokkenheid van de coach. De ondersteuning die je ontvangt wordt voorzien van oefeningen, visualisaties en vragen. 

Het voordeel van Online coaching is dat het reistijd scheelt, dus ook reiskosten. Je kan gemakkelijk vanaf je luie stoel thuis of je bureaustoel op kantoor het gesprek aangaan en tot inzichten komen en stappen zetten. 

Coaching is op deze manier nog nooit zo gemakkelijk geweest om stress te verminderen en beter in je vel te zitten. Online coaching is de nieuwe manier in een tijd manier. Toch fijn dat in deze tijd deze techniek tot onze beschikking staan. Zo hoeft afstand geen verlies van verbinding met elkaar te zijn.

Thema’s die goed besproken kunnen worden zijn o.a.: gezondheid, voeding, relaties, belemmerende overtuigingen, burn-out, stress, traumaverwerking, verlies.

Vind jij het ook fijn om toch te blijven groeien en meer en meer jezelf te blijven in welke situatie dan ook, je lekkerder te voelen en meer vertrouwen te houden in jezelf, maak dan een afspraak door op onderstaande link te klikken.

 

Jaqueline de Vries

"Monique is integer en wist me gelijk een veilig gevoel te geven, waardoor ik me gemakkelijker kon openen.”

Linda Pluim

"De betrokken en professionele manier van begeleiding van Monique zorgt ervoor dat je snel tot inzichten komt.”

Vrij zijn

“Ik voel me gezien,
ik voel me gehoord,
ik mag er helemaal zijn.”