Ontdek de godin in jezelf

Alleen voor vrouwen: vriendinnen, zussen, moeder - dochter - tantes en nichtjes

7-daagse retraite voor vrouwen, in Franse Dordogne

van 14 - 21 mei 2022

Dolphinflow

de groei

Alles wat je in je leven ervaart biedt een mogelijkheid tot groei. Groeien om steeds dichter bij jezelf te komen.

Dolphinflow

onvoorwaardelijke liefde

De kracht van onvoorwaardelijke liefde is veel groter dan je denkt. Deze kracht doet de
Godin in jouw opbloeien.

Dolphinflow

de bron

Zodra de Godin in je wakker is geworden, zal de bron je kwaliteiten en talenten naar de oppervlakte brengen.

In de kern zit de kracht van je innerlijke Godin opgeborgen

Dit is je kans

Deze week is een combinatie van thuiskomen bij jezelf, genieten van je vrouw Zijn, tot rust komen en opsnuiven van de heerlijke geuren in deze prachtige omgeving.

Het programma: Het programma bestaat uit meditaties, visualisaties, eenvoudige do-in oefeningen, dansen en bewegen op prachtige muziek, ook fantasie en creativiteit komen aan bod. Er zal een avond zijn waarin we onze wensen en verlangens delen met elkaar, voorafgegaand door mindfulness meditaties en oefeningen. We gaan aan de slag met enkele eenvoudige opdrachten die de weg bij onszelf naar binnen opent. Er zullen antwoorden ontluiken die diep in je vrouw-zijn verborgen liggen. Oude overtuigingen gevoed vanuit de mannelijke energie worden aangekeken. We gaan aan de slag om de pure vrouwelijke godinnen-energie in jezelf toe te laten. We gaan healingen oefenen op elkaar. En wie weet ontmoet jij wel je innerlijke sjamaan of inca-vrouw. Gaandeweg in de week zul je steeds meer ruimte in jezelf ontmoeten om je pure vrouw te Zijn en te Leven. Deze retraite wordt onder de liefdevolle begeleiding van Monique gegeven.

Omgeving: Er is genoeg te doen in deze prachtige omgeving: zoals het bezoeken van een authentieke markt, de vele grotten en spelonken, een overvloed aan pittoreske plaatsjes, kerken en kastelen. Je kunt heerlijke wandelingen maken in de bosrijke omgeving of een frisse sierlijke duik nemen in de natuurlijk aangelegde zwemvijver of het zwembad. Maar je kan ook  gewoon even helemaal niets doen, luieren op het strandje of onder het genot van een drankje leuke gesprekken houden onder de veranda.

Individuele sessies: Lichaamsmassage, individuele coaching, tarot kaartlegging, klankschalen sessie, voetmassage, moksa behandeling (dit alles tegen vergoeding).

Datum: Aankomst; zaterdag, 14 mei 2022 en vertrek zaterdag, 21 mei 2022

Locatie: Le Roseau, Genis, Dordogne. Le Roseau verbouwt zijn eigen groenten en fruit op biologische wijze. We eten dan ook regelmatig uit eigen tuin. Er is een aangelegde natuurlijke zwemvijver en een zwembad. Le Roseau ligt op een heuvel in een landelijke omgeving. Er zijn beschutte plekken en plekken waar je kunt genieten van het uitzicht. Vooral ’s nachts is de de Melkweg bijzonder goed te zien.

Kosten: Inclusief: overnachting, ontbijt, lunch & diner en drank (geen alcohol), de retraite, materiaal, werkmap, eind schoonmaak en BTW: € 857,- p.p.
Exclusief: reiskosten heen en terug, handdoeken, individuele sessies.

De kamers: De kamers zijn eenvoudig doch gezellig ingericht voor 2 personen. Indien je een éénpersoonskamer wenst wordt er € 100,- extra in rekening gebracht. Kamperen met een klein tentje is ook mogelijk op het terrein, dan wordt er € 125,- in minderen ingebracht. Minimum aantal deelneemsters is 6, maximum aantal deelneemsters is 10. 

Voor meer informatie, aanmelding of vragen neem contact op met Dolphinflow, via formulier onderaan deze pagina.