RETRAITE INNERLIJK KIND

In verbinding zijn met je ware zelf

7-daagse retraite in Franse Dordogne
19 juni - 26 juni 2021

Dolphinflow

GROEI

Loslaten wat je niet meer dient. Op avontuur naar binnen om te ontdekken wat er allemaal voor moois in je verborgen ligt.

Dolphinflow

BRON

Eenmaal naar binnen, ontmoet je de schitterende bron van overvloed in jezelf. Hier ervaar je je totale Zijn.

Dolphinflow

LIEFDE

 Liefde voor jezelf om je dit avontuur te gunnen en jezelf te ontmoeten in je bron waar een overvloed aan liefde is.

Ontdek het krachtige speelse innerlijk kind in jezelf

Dit is je kans. Deze week is een combinatie van thuiskomen bij jezelf, je ware speelse onbevangen innerlijke kind ontmoeten én tot rust komen in een prachtige landelijke omgeving. 

“Wat je hebt meegemaakt in je leven, vormt jouw kijk op het leven.”

Dr. Andrew Huberman

Als kind leer je door te observeren en te kopiëren. Wat je als kind hebt meegemaakt in je leven is dus bepalend hoe jij NU in het leven staat en naar het leven kijkt. Met andere woorden; je omgeving vormt je. Opvoeding, ervaringen en  gebeurtenissen hebben je geleerd hoe te denken en hoe te handelen toen en nu. Je hebt het aangenomen als de waarheid, zo hoort het… Want zo deden je ouders, opvoeders, cultuur en religie het ook. Je neemt het allemaal aan alsof dat ‘jouw waarheid’ is. Echter het is de waarheid van de ander. Wat als al die aangeleerde gedachten en handelen nou eens niet de waarheid zijn? Wat is dan jouw waarheid? Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat onze hersens geprogrammeerd zijn door de omgeving. Als (jong) volwassenen kun je deze aangeleerde programmatie ongedaan maken en je eigen waarheid ervoor in de plaats zetten. Hiermee ben je in staat jouw leven te vormen hoe jij het wenst. Je bent nu in staat om letterlijk genen aan of uit te zetten.

Programma: Het programma bestaat uit meditaties, visualisaties, opdrachten, feedback, familie opstellingen, kampvuur verhalen, mindfulness, dans, oefeningen  en eenvoudige yoga. We gaan aan de slag met enkele creatieve oefeningen die inzichten doen ontluiken die diep in je verborgen liggen. Oude overtuigingen en patronen worden aangekeken en losgelaten, zodat er ruimte komt om te zijn wie je werkelijk bent.

Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Monique.
Halverwege de retraite heb je een dag om te relaxen en de omgeving te verkennen.

Datum: zaterdag, 19 juni – zaterdag, 26 juni 2021

Bruce Lipton

“Your life is a print-out of your subconscious behavior.’

In de 1e zeven levensjaren wordt ons onderbewuste geprogrammeerd door onze omgeving. Zo ontstaat onze ‘waarheid’. Je bent wat je gelooft en daarin ligt de basis van je denken en handelen. Met andere woorden, aangeleerd gedrag.

Met Dolphinflow retraites ga je ontdekken wat jouw waarheid is en volgens welke principes jij jouw leven wilt leven.

Locatie: Le Roseau, Genis, Dordogne. Le Roseau verbouwt zijn eigen groenten en fruit op biologische wijze. We eten dan ook regelmatig uit eigen tuin. Er is een aangelegde natuurlijke zwemvijver en een zwembad. Le Roseau ligt op een heuvel in een landelijke omgeving. Er zijn beschutte plekken en plekken waar je kunt genieten van het uitzicht. Vooral ’s nachts is de de Melkweg bijzonder goed te zien.

De kamers: De kamers zijn eenvoudig doch gezellig ingericht voor 2 personen. Indien je een éénpersoonskamer wenst wordt er € 100,- extra in rekening gebracht. Kamperen met een klein tentje is ook mogelijk op het terrein, dan wordt er € 125,- in mindering ingebracht.

Kosten: Inclusief: overnachting, ontbijt, lunch & diner en drank (geen alcohol), de retraite, eindschoonmaak en BTW: € 847,- p.p. Exclusief: reiskosten heen en terug, handdoeken, individuele sessies.

Voor meer informatie, aanmelding of vragen neem contact op met Dolphinflow. 

Onschuld