INNERLIJKE KIND RETRAITE

In verbinding zijn met je ware zelf

7-daagse "Innerlijke Kind" retraite in Franse Dordogne
4 - 11 september 2021

Dolphinflow

GROEI

Loslaten wat je niet meer dient. Op avontuur naar binnen om te ontdekken wat er allemaal voor moois in jou verborgen ligt.

Dolphinflow

BRON

Eenmaal naar binnen, ontmoet je de schitterende bron van in jezelf. Een diamant. Hier ervaar je je totale Zijn.

Dolphinflow

LIEFDE

 Liefde voor jezelf om je dit avontuur te gunnen en jezelf te ontmoeten in de bron waar alle overvloed op je ligt te wachten.

Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar

Ontdek de kracht van het speelse vrij kind in jezelf

Deze week is een combinatie van thuiskomen bij jezelf én tot rust komen in een prachtige landelijke omgeving. 

“Wat je hebt meegemaakt in je leven, vormt jouw kijk op het leven.”

Dr. Andrew Huberman

Als kind leer je door te observeren en te kopiëren. Hoe je opvoeders in het leven staan wordt op die manier in ons onderbewuste opgeslagen en in onze hersencellen geprogrammeerd en geconditioneerd. Opvoeding, ervaringen en gebeurtenissen hebben je geleerd hoe te denken en hoe te handelen, wat te doen, destijds maar ook in het heden. Je hebt het aangenomen als de waarheid, zo hoort het… Want zo deden je ouders, opvoeders, cultuur en religie het ook. Je neemt het allemaal aan alsof dat ook jouw ‘waarheid’ is. Maar is dat ook de waarheid?
Wat als al die aangeleerde gedachten en handelingen nu eens niet de waarheid zijn?
Wat is dan jouw waarheid?
Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat onze hersens geprogrammeerd zijn door de omgeving (epigenese).
Als (jong) volwassenen kun je deze aangeleerde programmatie ongedaan maken en je eigen waarheid ervoor in de plaats zetten. Je bent in staat om letterlijk genen aan of uit te zetten en je leven vorm te geven zoals jij dat wens. 

Leer de klacht van je ware innerlijke kind kennen. Je ware originele essentie energie. Dit kind is pracht, oer sterk, vol vertrouwen, liefdevol, in staat te verbinden met zichzelf en de ander, voelt zich vrij en onbevangen, is blij en geniet van de kleinste dingen. Wil ook jij je ware ik verkennen en meenemen in je leven nu? Doe dat mee met deze prachtige week.

Programma tijdens deze week: 
Het programma bestaat uit meditaties, visualisaties, healingen, familie opstellingen, kampvuur verhalen, mindfulness, dans, oefeningen, wandelen, bewegen en eenvoudige yoga. We gaan aan de slag met enkele creatieve oefeningen die inzichten doen ontluiken die diep in je verborgen liggen. Oude overtuigingen en patronen worden aangekeken en losgelaten, zodat er ruimte komt, voor nieuwe dingen en te zijn wie je werkelijk bent.

Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Monique.
Halverwege de retraite is er een dag om te relaxen en de omgeving te verkennen.

Datum: zaterdag, 4  – 11 september 2021

 

 

Het oorspronkelijke innerlijk kind is onbevangen, nieuwsgierig, vrij, speels, onderzoekend, ongeremd, fantasievol, creatief, innovatief, vol passie en liefdevol. 
Het is aan ons om met de kracht van het innerlijke kind, onze oorspronkelijke ik, te herenigen. En die kwaliteiten mee te nemen naar ons volwassen zijn.

innerlijk kind

Locatie:
Le Roseau, Génis, Dordogne,  ligt ongeveer 970 km vanaf Rotterdam. Le Roseau verbouwt haar eigen groenten en fruit op biologische wijze. We eten dan ook regelmatig uit eigen tuin. Er is een aangelegde natuurlijke zwemvijver, met zonnestrand en een zwembad. Le Roseau ligt op een heuvel in een landelijke omgeving, waarvan de uitzichten prachtig zijn. Er zijn voldoende beschutte plekken waar je kunt genieten van het uitzicht. Vooral ’s nachts is de de Melkweg bijzonder goed te zien.

De kamers:
De kamers zijn eenvoudig doch gezellig ingericht voor 2 personen. Indien je een éénpersoonskamer wenst wordt er € 100,- extra in rekening gebracht.
Kamperen met een klein tentje op het terrein is ook mogelijk, dan wordt er € 125,- in mindering ingebracht. Je kan gebruik maken van de douches in het huis.

Kosten:
Inclusief: overnachting, ontbijt, lunch & diner en drank (geen alcohol), de retraite, eind schoonmaak en BTW: € 779,- p.p. 
Exclusief: reiskosten heen en terug, handdoeken, individuele sessies.
Inclusief reiskosten heen en terug en excursie: € 994- .p.p. (opstapplaats Zoetermeer, reis 12 uur met kleine bus). 

Ter info:
Transfer Bergerac –  Génis is € 40,- enkele reis (reisduur 1,5 uur). Retour is € 70,-

Ga je me?

Onschuld