RETRAITE INNERLIJK KIND

In verbinding met je ware zelf

7-daagse retraite in Franse Dordogne
19 juni - 26 juni 2021

Dolphinflow

GROEI

Loslaten wat je niet meer dient. Op avontuur naar binnen om te ontdekken wat er allemaal voor moois in je verborgen ligt.

Dolphinflow

BRON

Eenmaal naar binnen, ontmoet je de schitterende bron van overvloed in jezelf. Hier ervaar je je totale Zijn.

Dolphinflow

LIEFDE

 Liefde voor jezelf om je dit avontuur te gunnen en jezelf te ontmoeten in je bron waar een overvloed aan liefde is.

Het speelse kind in jezelf ontdekken?

Dan is dit je kans. Deze week is een combinatie van thuiskomen bij jezelf, je speelse innerlijke kind te ontmoeten en tegelijkertijd tot rust komen genietend van een prachtige omgeving.

Het programma: Het programma bestaat merendeels uit meditaties, visualisaties, eenvoudige yoga oefeningen, familie opstellingen, kampvuur verhalen, mindfulness, dans en oefeningen. We gaan aan de slag met enkele creatieve oefeningen die antwoorden ontluiken die diep in je verborgen liggen. Oude overtuigingen en patronen worden aangekeken en losgelaten, zodat er ruimte komt om te zijn wie je werkelijk bent en dat je geniet van Jezelf Zijn. Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Monique.

Omgeving: Er is genoeg te doen in deze prachtige omgeving: zoals het bezoeken van een authentieke markt, de vele grotten en spelonken, een overvloed aan pittoreske plaatsjes. Je kunt heerlijke wandelingen maken in de bosrijke omgeving of een frisse duik nemen in de natuurlijk aangelegde zwemvijver of zwembad en gewoon ook niets, helemaal niets, luieren op het strandje of onder het genot van een drankje leuke gesprekken houden.

Individuele sessies: Lichaamsmassage, individueel coaching, tarot kaartlegging, klankschalen sessie, aura reading/healing, voetmassage (dit alles tegen vergoeding).

Datum: zaterdag, 29 mei – zaterdag, 5 juni 2021

Locatie: Le Roseau, Genis, Dordogne. Le Roseau verbouwt zijn eigen groenten en fruit op biologische wijze. We eten dan ook regelmatig uit eigen tuin. Er is een aangelegde natuurlijke zwemvijver en een zwembad. Le Roseau ligt op een heuvel in een landelijke omgeving. Er zijn beschutte plekken en plekken waar je kunt genieten van het uitzicht. Vooral ’s nachts is de de Melkweg bijzonder goed te zien.

Kosten: Inclusief: overnachting, ontbijt, lunch & diner en drank (geen alcohol), de retraite, eindschoonmaak en BTW: € 847,- p.p. Exclusief: reiskosten heen en terug, handdoeken, individuele sessies.

De kamers: De kamers zijn eenvoudig doch gezellig ingericht voor 2 personen. Indien je een éénpersoonskamer wenst wordt er € 100,- extra in rekening gebracht. Kamperen met een klein tentje is ook mogelijk op het terrein, dan wordt er € 125,- in minderen ingebracht.

Voor meer informatie, aanmelding of vragen neem contact op met Dolphinflow 

Anita

Anita

"Ik ben zo dankbaar en zo ontroerd voor wat het teweegbrengt, bij mezelf, bij mijn partner en ons samen.”

Roos

"Ik kan het, ik heb het vertrouwen dat ik alles kan. Wat een prachtige week, diepgaand en heel liefdevol begeleid”

Innerlijk kind

Anoniem

"Deze Innerlijk kind retraite week heeft de verbinding met mezelf vergroot door mij harnas af te gooien, wat een bevrijding”

wandeling

Anoniem

"De retraite heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik ervaar meer vrijheid en weet beter te scheiden wat van mij en wat van de ander is”