Reis naar je hart

Retreat in Frankrijk

7-daagse retreat "Reis naar je hart"
21 - 28 mei 2022

GROEI

 Op avontuur naar binnen om te ontdekken wat er allemaal voor moois in jou hart verborgen ligt.

BRON

Eenmaal naar binnen, ontmoet je de schitterende bron van in jezelf. Een diamant met vele wonderschone facetten. 

LIEFDE

 Liefde voor jezelf is het jezelf dit avontuur gunnen. Jezelf te ontmoeten in je bron van overvloed.

Er zijn nog maar 4 plaatsen beschikbaar

Ga mee en ontmoet de bron van je hart

Deze week is een combinatie van thuiskomen bij jezelf én tot rust komen in een prachtige landelijke omgeving. 

Deze week gaan we een reis maken naar en door je hart. We ontdekken de vele facetten die ons hart vertegenwoordigd. Het is je krachtigste bron en het eerste orgaan dat in beweging kwam in de 3e week van je bestaan. Vanaf het moment dat je hart ging kloppen, werd jij voorzien van alle voeding om te groeien naar de persoon die je nu bent. 

Je hart is verbonden met alles in je lichaam. Het is verbonden met je ziel en maakt verbindingen met vele zielen om je heen. Je hart is de centrale chakra dat de onderste en bovenste chakra’s met elkaar verbindt. Je hart is groot, machtig en krachtig. Maar ook zacht, liefdevol en vol compassie. Het is flexibel en speels. Het hart, jouw hart dient vrij te zijn in je lijf, zodat ook de rest van jou in je lijf vrijer mag en kan stromen. 

 

“Wat je hebt meegemaakt in je leven, vormt jouw kijk op het leven.”

 – Dr. Andrew Huberman –

 

Door nare ervaringen die we opdoen in ons leven, liefdesverlies, trauma’s en onbegrip, komt er spanning op ons hart te staan. We sluiten het op, we beschermen het onder vele lagen waardoor een harnas ontstaat om ons hart heen. Maar alles werkt twee kanten op. Elke vorm van bescherming is ook een vorm van afscherming zowel naar de buitenwereld als naar je binnenwereld toe. Gebeurtenissen uit het verleden kunnen niet ongedaan gemaakt worden, je kan wel je kijk erop veranderen. Hoogste tijd om oude pijn lagen aan te gaan en je kijk erop om te buigen. Want hoe vrijer je hart kan stromen, hoe gelukkiger, vrijer jij je in je leven voelt gaan en staan.

Ga mee op reis en ontdek de verborgen krachten van jouw hart in en voor jouw.

 

Programma tijdens deze schitterende week: 
Het programma bestaat uit meditaties, visualisaties, healingen, familie opstellingen, kampvuur verhalen, mindfulness, dansen, oefeningen, wandelen, bewegen en eenvoudige yoga. We gaan aan de slag met enkele creatieve oefeningen die inzichten doen ontluiken die diep in je verborgen liggen. Oude overtuigingen en patronen worden aangekeken en losgelaten, zodat er ruimte komt, voor nieuwe dingen en te Zijn wie je werkelijk bent.

 

Individuele sessie in die week:
Tijdens deze prachtige week zijn de middagen vrij gepland (exclusief de familie opstellingen dag) om je lichaam ruimte te geven stof te verwerken en om te ontspannen en vooral te genieten van de prachtige omgeving. Tijdens de middagen is het mogelijk een individuele sessie te plannen: (ontspanningsmassage, voetmassage, aura healing en/of reading). Deze sessie staat los van het programma en dienen apart te worden betaald.

 

Vegetarische maaltijden:
Tijdens deze retraite worden de vegetarische maaltijden verzorgd door Linda Pluim. Zij heeft een liefde voor koken en zet graag heerlijke gezonde en energie rijke maaltijden voor ons klaar.

 

Begeleiding:
Deze week zal liefdevol en deskundig worden begeleid door Monique Peperkamp.

Halverwege de retraite is er een dag om te relaxen en de omgeving te verkennen, mogelijkheid voor een excursie naar prachtige grotten en een markt in de buurt.

 

Datum: zaterdag, 21 – 28 mei 2022, Génis, Frankrijk

 De essentie van ieder mens is:
 onbevangen, nieuwsgierig, vrij, speels, onderzoekend, ongeremd, fantasievol, creatief, compassie, innovatief, vol passie en liefdevol. 


Het is aan jou om je met deze kleurrijke krachten van je hart te herenigen. 

Reis naar je hart

Locatie Frankrijk
Le Roseau, Génis, Dordogne,  ligt ongeveer 970 km vanaf Rotterdam. Le Roseau is omgebouwde boerderij, de schuur is vervangen tot woonhuis met meditatie ruimte. Het ligt volledig in de natuur met kilometers aan wandel mogelijkheden. Le Roseau verbouwt haar eigen groenten en fruit op biologische wijze. We eten dan ook regelmatig uit eigen tuin. Er is een aangelegde natuurlijke zwemvijver, met zonnestrand en een zwembad. Le Roseau ligt op een heuvel en kijkt uit over het dal. Er zijn vele verborgen en  beschutte plekken op het landgoed waar je kunt genieten van het uitzicht en de rust. Tijdens heldere nachten word je verrast door de prachtige sterrenhemel.

De kamers
De kamers zijn eenvoudig doch gezellig ingericht. Elke kamer is voorzien van 2 bedden. Indien je een éénpersoonskamer wenst wordt er € 100,- extra in rekening gebracht.
Kamperen met een klein tentje op het terrein is ook mogelijk, dan wordt er € 100,- in mindering ingebracht.
Op de gang bij de slaapkamers is er een toilet en was ruimte. Beneden zijn de douches en meerdere toiletten. 

Kosten
€ 795,- p.p. 
inclusief: overnachting, ontbijt, lunch & diner en drank (geen alcohol), de retraite, eind schoonmaak en BTW.
Exclusief: reiskosten heen en terug, handdoeken, excursie, individuele sessies.

€ 1095,- p.p. is inclusief Workshop én reiskosten retour (opstapplaats Zoetermeer, reis 11 uur per mini bus). 
Exclusief: handdoeken, excursie en individuele sessies.

Kosten individuele sessie (massage, healing, reading) € 95,- per uur. 

Ter info:
Indien je komt met het vliegtuig op Bergerac: Dan is de Transfer Bergerac –  Génis € 60,- enkele reis (reisduur 1,5 uur). Retour is € 110,-

Ga je me?