WANDEL COACHING

Wandel coaching: inzichten en herstel gaan dubbel zo snel

Stappen zetten, zowel fysiek als mentaal, in de vrije natuur

Het is algemeen bekend dat een wandeling in de natuur helend voor je is. Voordeel van wandelcoaching is dat er letterlijk en figuurlijk dubbel zo snel stappen worden gezet. De zuivere lucht, de rustige omgeving en de professionele begeleiding zorgen ervoor dat je meer open staat voor wat er in je speelt. Al wandelend gaan we aan de slag om belemmeringen of vastzittende emoties aan te kijken. Tijdens het lopen gaan we heel bewust stappen zetten naar groei en vernieuwing. Op deze hele bijzondere manier komen de inzichten tot je en maakt je je nieuwe vaardigheden je gemakkelijker eigen.

De beweging van het lopen zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je hoofd en lichaam vrij gemaakt worden. Juist achter in ons hoofd, waar de feitelijke en emotionele herinneringen opgeslagen liggen, komen deze gemakkelijker vrij. Hierdoor laten oude belemmerende overtuigingen makkelijker los en ontstaat er ruimte voor diepe heling in jezelf. Vloeiend en moeiteloos komen ideeën, oplossingen en mogelijkheden naar boven drijven. Door gebruik te maken van deze natuurlijke omgeving in de vorm van opstellingen, worden inzichten helderder in beeld gebracht en voelbaarder en daardoor krachtiger om in te zetten in je dagelijks leven.

Wandelen verlaagt stress, wat goed is voor je, want hierdoor word je immuunsysteem sterker. Een krachtiger immuunsysteem zorgt ervoor dat je lichaam resistenter is voor virussen en bacteriën. In dit Covid-19 tijdperk essentieel.
Dus door wandelen en coaching te combineren, pak je meerdere voordelen:

  • Thema’s die je geluk belemmeren worden aangepakt en verwerkt
  • Afvalstoffen worden verbrand door de beweging
  • Je voelt je meer opgeruimd
  • Je hebt tools om in de toekomst zelf mee aan de slag te gaan.
  • Je immuunsysteem is sterker geworden.

Een wandelsessie duurt ongeveer 2-2,5 uur, iets langer dan een flow coachsessie. De kosten zijn € 95,- p.p. per uur, incl btw. Wordt een sessie zakelijk ingezet, dan zijn de kosten € 125,- p.p. per uur, incl. uitwerking, excl. btw.

Dr. Joe Dispenza legt uit hoe je je eigen gedachten, emoties en genen kunt herprogrammeren. 

Oude gewoonten of aangeleerd gedrag vanuit de opvoeding doet je leven bepalen. Je kunt je losbreken van ‘zoals het hoort’ en je leven gaan leven zoals jij wilt.

Referenties

Stappen zetten

Sander

Monique had mijn vertrouwen snel gewonnen waardoor emoties vrij gemakkelijk los kwamen die ik jaren lang had vastgehouden. Wandelend coachen werkt enorm bevrijdend.

Nicole

Toch bijzonder dat bomen, struiken en planten letterlijk bijdragen aan het verwerken van oude familie patronen. Kwetsbaar en voelbaar hoe de oude herinneringen een helende betekenis krijgen.

Hans

Natuurlijke objecten gebruiken om opgebouwde muren aan te kijken was uniek voor mij. De helderheid die dit bracht was overweldigend.