WANDEL COACHING

stappen zetten fysiek en mentaal in de vrije natuur

Inzichten en herstel, dubbel zo snel

Het is algemeen bekend dat een wandeling in de natuur helend voor je is. Voordeel van coaching en een wandeling buiten is dus dat er letterlijk en figuurlijk dubbel zo snel stappen worden gezet. De zuivere lucht, de rustige omgeving en de professionele begeleiding zorgt ervoor dat je meer open staat voor wat in je speelt. Wandelend en spelenderwijs gaan we aan de slag om belemmeringen of vastzittende emoties aan te kijken. Tijdens het lopen gaan we heel bewust stappen zetten naar groei en vernieuwing. Op een hele bijzondere manier komen de inzichten tot je en vaardigheden maak je gemakkelijker eigen.

De beweging van het lopen, zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je hoofd en lichaam vrij getrild worden. Juist achter in ons hoofd waar de herinneringen liggen opgeslagen, zowel emotioneel als feitelijk komen gemakkelijker vrij. Hierdoor laten oude overtuigingen makkelijker los en ontstaat er ruimte voor diepe heling in jezelf. Vrij gemakkelijk komen ideeën, oplossingen en mogelijkheden naar boven drijven. Door gebruik te maken van deze natuurlijke omgeving in de vorm van opstellingen, worden inzichten helderder in beeld gebracht, voelbaarder en daardoor krachtiger om in te zetten in je dagelijks leven.

Een wandelsessie duurt ongeveer 2-2,5 uur, iets langer dan een flow coachsessie. De kosten zijn €95,- p.p. per uur. Wordt een sessie zakelijk ingezet, dan zijn de kosten € 125,- p.p. per uur, incl. uitwerking. Excl. btw.

Stappen zetten

Sander

Monique had mijn vertrouwen snel gewonnen, waardoor emoties vrij gemakkelijk los kwamen die ik jaren lang had vastgehouden. Wandelend coachen werkt enorm bevrijdend.

Nicole

Toch bijzonder dat bomen, struiken en planten letterlijk bijdragen aan het verwerken van oude familie patronen. Kwetsbaar en voelbaar hoe de oude herinneringen een helende betekenis krijgen.

Hans

Natuurlijke objecten gebruiken om opgebouwde muren aan te kijken was uniek voor mij. De helderheid die dit bracht was overweldigend.