WORKSHOPS

Ontdek hoe je met persoonlijke ontwikkeling jezelf kunt verrijken, je ervaring vergroten en je innerlijk weten verdiepen

 

 

Ontdek welke workshops jou persoonlijk en zakelijk leven kunnen verrijken

Persoonlijke ontwikkeling doet je gezondheid fysiek, mentaal en emotioneel vitaliseren en je immuunsysteem versterken. Goede gezondheid en vitaliteit is enorm belangrijk voor je persoonlijke en zakelijke leven. De workshops verrijken je doordat je aan de slag gaat in het zelf dingen ervaren. Op het moment dat je iets waarneemt vanuit je gevoel, weet je of het voor je werkt. In de workshops worden meditaties, visualisaties en opstellingen (systemisch werken) aangereikt om zelf beter waar te nemen, te voelen wat voor jou werkt en wat niet. De kracht van zelf ervaren is veel groter dan leren uit boeken. 

Ray Dalio, een succesvolle zakenman en auteur van de wereldwijde bestseller Principles: 
‘Meditatie heeft me mijn hele leven enorm geholpen,
want het leidt tot een rustige openheid van geest die me in staat stelt
helderder en creatiever te denken.’

In verband met de Corona maatregelen zijn alle workshops nu online te volgen. Voordeel: lekker volgen in je eigen luie stoel, geen reistijd en reiskosten, toch lekker bezig met jezelf.

Innerlijke criticus

Je innerlijke criticus ombuigen naar inspirerende ondersteuner

Onze gedachten staan niet stil. Voor we het in de gaten hebben, gaan onze gedachten met invullingen en aannames aan de haal. Oordelen en veroordelingen over de ander maar ook over jezelf gaan over en weer. Onze innerlijke criticus is opgebouwd in onze jeugd. Deze wil je beschermen, maar werkt vaker als afscherming. Wil je hier meer versoepeling in, dan is deze online workshop uitstekend geschikt voor jou.  

Datum: vrijdag 30 oktober 2020, 10.00 – 16.00. Kosten: € 125,- p.p.

Je immuunsysteem versterken

De Coronacrisis heeft velen ons in de angstgreep. Tegelijkertijd laat het zien hoe belangrijk het is ons immuunsysteem sterk en vitaal te houden. Het is wetenschappelijk bewezen dat we er zelf invloed op hebben om ons immuunsysteem te versterken. Angst is de grote tegenhanger. Deze zet spanning vast op spieren, wat je lichaam doet verstrakken en je bloeddoorstroming doet belemmeren.

Wil je bekwaam worden in het je mentaal en fysiek sterker  maken en je lichaam soepeler houden, meld je dan aan voor deze online workshop.

Datum:  27 november 2020, 10.00 – 16.00 uur. Kosten € 125,- p.p.

Immuunsysteem
stress

Stress of burn-out verlagen

Stress (is angst) kan op zich geen kwaad, chronische stress daarentegen wel. Het veroorzaakt 80% van onze fysieke klachten, van hoofdpijn en gespannen spieren tot depressie, obesitas, burn-out tot erger.

Breng rust in je hoofd en leer luisteren naar je lichaam en oefen om meer ontspanning en vitaliteit aan te brengen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Leer angst om te buigen. Workshop online. 

Datum: 11 december 2020, 10.00 – 16.00 uur. Kosten € 125,- p.p.

Angst voor afwijzing

Ben je bang voor afwijzing, dan zal deze belemmerende gedachten er voor zorgen dat alles in je leven in het teken staat van die afwijzing. De bril die je draagt zal telkens gericht zijn op het tegengaan van die afwijzing. Maar klopt die afwijzing wel? Ervaringen uit het verleden creëren een krachtig oud leefpatroon wat jou belemmert in geluk en het toelaten van vrijheid. Ga mee op ontdekkingstocht in jezelf, leer de afwijzing om te buigen naar: IK DOE ER TOE, IK MAG ER ZIJN, in deze online workshop.

Datum: 22  januari 2021, 10.00 – 16.00 uur. Kosten € 125,- p.p.

Angst voor afwijzihng
Communicatie training via Flight simulator

Verbindend Communieren

De workshop Verbindend Communiceren is gebaseerd op de technieken van Marchall Rosenberg. Ontdek de fantastische kracht van spreken vanuit je hart en in verbinding blijven met de ander. Deze workshop is speciaal voor teambuilding en samenwerkingsverbetering. Ontdek jouw manier van communiceren tijdens een rondvlucht in een Flightsimulator! Workshop van 2 dagen. 

Datum:  22 en 23 april 2021

Kosten € 1247,- p.p. 2 daagse, incl. Flightsimulator en rondvlucht, overnachting, ontbijt, lunch en diner. voorkeur 8 personen.

Onthaasten tijdens Mindfulness Eetcafé

Onthaasten! Wie kent dat nu nog. De tijd nemen om echt heel bewust van een maaltijd te genieten. Dat zijn wij toch niet meer gewend. Toch is het voor je lichaam heel belangrijk. Het houdt je langer gezond en vitaal. Dat wil je toch ook! 
Tijdens het Mindfulness Eetcafé krijg je de kans om culinair te genieten en te ontdekken hoe zalig  onthaasten voor je is.
Het Mindfulness Eetcafé vindt plaats in een huiselijke omgeving. Kom alleen of met vrienden.

In verband met de Corona maatregelen, hebben we het Eetcafé verplaatst naar 2021. 

Datum: vrijdagavond, 19 maart 2021, 18.15 – 22.00 uur 
Kosten: € 25,- p.p. In verband met Covid-19 is er plek voor 6 personen. 
Ook mogelijk om met een vriendengroep te komen.

Wel te boeken voor een vriendengroep van 3 personen.

Mindfulness Eetcafe
Meditatie

Gratis wekelijks meditatie uurtje

De kracht van meditatie is enorm op je geestelijke, fysieke en emotionele gezondheid. Goed gronden, te zakken in je lijf, ademen,  je hoofd leeg maken, visualiseren, reizen naar binnen maken, ze zijn verhelderend en heel helend. We behandelen ademhalingstechnieken, zelfheling, bewustwording, gezondheid, overtuigingen en meer… Laat je verrassen!

Datum:  Woensdagochtend, 9.30 – 10.00.

Programma’s van de workshops bestaan uit:

  • De online workshops zijn op vrijdag, 10.00 uur –  16.00 uur. 
  • Workshop-onderdelen: meditaties, visualisaties, opstellingen, oefeningen, bewegingen, opdrachten en nog veel meer.
  • Belangrijk is gemakkelijk zittende kleding aan te doen. Mocht het nodig zijn iets anders mee te nemen, zal dit worden vermeld in de bevestigingsbrief.

De kosten zijn
Incl. btw, studie materiaal en workshop.
Excl. reiskosten, ontbijt, diner, overnachting, drankjes buiten de workshop om. 

Locaties: vanuit je eigen luie stoel.

Groepsgrootte: onbeperkt. 

Uitzondering Mindfulness Eetcafé, Verbindend Communiceren.