WORKSHOPS

Ontdek hoe je met persoonlijke ontwikkeling jezelf kunt verrijken, je ervaring vergroten en je innerlijk weten verdiepen

 

 

Ontdek welke workshops jou kunnen verrijken

Persoonlijke ontwikkeling doet je gezondheid fysiek, mentaal en emotioneel vitaliseren en je immuunsysteem versterken. Hieronder staan diverse workshop die je persoonlijke groei ondersteunen, zoals: 

Je immuunsysteem versterken

De Coronacrisis heeft ons in de angst greep. Tegelijkertijd laat het zien hoe belangrijk het is ons immuunsysteem sterk en vitaal te houden. Het is wetenschappelijk bewezen dat we zelf invloed hebben om ons immuunsysteem te versterken. Angst is de grote tegenhanger, deze zet spanning vast op spieren, wat je lichaam doet verstrakken en je bloed doorstroming doet belemmeren.

Wil je bekwaam worden in je mentaal en fysiek sterker te maken en je lichaam soepeler kunt houden, meld je dan aan voor deze 3-daagse workshop.

Datum:  19 – 21 augustus 2020 of
Datum:  26 – 28 november 2020. Kosten € 457,- p.p. 

Stress of burn-out verlagen

Stress (is angst) kan op zich geen kwaad. Chronische stress daarentegen wel. Het veroorzaakt 80% van onze fysieke klachten, van hoofdpijn en gespannen spieren tot depressie, obesitas, burn-out. Breng rust in je hoofd en leer luisteren naar je lichaam en oefen om meer ontspanning en vitaliteit aan te brengen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Leer angst om te buigen. Workshop van 4 dagen, 

Datum: 23 – 26 september 2020. Kosten € 687,- p.p.

Balans lichaam en geest

Omgaan met je innerlijke criticus

Onze gedachten staan niet stil. Voor we het in de gaten hebben, gaan onze gedachten met invullingen en aannames aan de haal. Oordelen en veroordelingen over de ander maar ook naar jezelf. Onze innerlijke criticus is opgebouwd in onze jeugd, wil je beschermen, maar werkt vaker eerder als afscherming. Wil je hier meer versoepeling in, dan is deze 3-daagse workshop uitstekend geschikt voor jou.  

Datum: 28- 30 oktober 2020. Kosten: € 587,- p.p.

Angst voor afwijzing

Ben je bang voor afwijzing, dan zal deze belemmerende gedachten er voor zorgen dat alles in je leven in het teken staat van die afwijzing. De bril die je draagt zal telkens gericht zijn op tegengaan van die afwijzing. Maar klopt die afwijzing wel? Ervaringen uit het verleden, creëren een krachtige oud leefpatroon wat jou belemmert in geluk en vrijheid toe te laten. Ga mee op een ontdekkingstocht in jezelf, leer de afwijzing om te buigen naar: IK DOE ER TOE, IK MAG ER ZIJN, in deze 4-daagse workshop.

Datum: 10 – 13  januari 2021. Kosten € 687,- p.p.

Angst voor afwijzihng
Communicatie training via Flight simulator

Verbindend Communieren

Verbindend Communiceren, gebaseerd op de technieken van Marchall Rosenberg. Ontdek de fantastische kracht van spreken vanuit je hart en in verbinding te blijven met de ander. Speciaal voor teambuilding en samenwerking verbetering. Ontdek jouw manier van communiceren tijdens een rondvlucht in een Flightsimulator! Workshop van 2 dagen. 

Datum:  22 en 23 april 2021

Kosten € 1247,- p.p. 2 daagse, incl. Flightsimulator en rondvlucht, overnachting, ontbijt, lunch en diner. voorkeur 8 personen.

Mindfulness Eetcafé

Culinaire dineren en volledig in het moment zijn. Ontdek hoe wonderlijk je smaaksensaties geprikkeld worden onder het genot van een goddelijk vegetarische maaltijd. Ontdek hoe voldoening gepaard gaan met innerlijke rust. Kom alleen of neem iemand mee. Het mindfulness Eetcafé vind één in de 6 werken op een vrijdagavond plaats. 

Datum: 28 augustus 2020. Kosten: € 25,- p.p. i.v.m. Corona slecht plek voor 4 personen, gezien 1,5 meter afstand. Huishoudelijke omgeving.

Mindfulness Eetcafe

Alle workshops worden op locatie gehouden, zijn all-in: overnachting, ontbijt, lunch en diner en workshop. Exclusief; reiskosten. 

Programma bestaat uit:

  • 3 daagse: start workshop op woensdag ochtend, 11.00 uur – eindigt vrijdag 17.00 uur. 
  • 4 daagse: start om woensdag om 11.00 uur – eindigt op zaterdag 17.00 uur.
  • De workshops gaan onder begeleiding van meditaties, visualisaties, opstellingen, oefeningen, bewegingen, opdrachten en nog veel meer.
  • Belangrijk is gemakkelijk zittende kleding aan te doen. Mocht het nodig zijn iets anders mee te nemen, zal dit worden vermeld in de bevestigingsbrief.

De kosten
Incl. btw, studie materiaal, ontbijt, lunch en diner, workshop.
Excl. reiskosten, overnachting, drankjes buiten de workshop om. 

Locaties: afwisselend.

Groepsgrootte: minimaal 6 mensen, maximaal 20. Uitzondering Mindfulness Eetcafé en Verbindend Communiceren