Erasmus College, informatie en planning 2023-2024 docenten

Gezien de vele omstandigheden en hoge werkdruk stelt het Erasmus College haar docenten in de gelegenheid deze prachtige Mental Booster Training ter beschikking. In deze training leer je om meer weerbaarheid en veerkracht op te bouwen, beter om te gaan met de hoge werkdruk, spanningen en prikkels in je dagelijks leven, zowel binnen de school als daarbuiten. 

De training is als fitness voor je geest. 

Je kan nog zo veel sporten, gezond leven, maar als het mentaal/emotioneel niet lekker zit, blijft geluk buiten je bereik.

Innerlijke vrijheid met fitness voor je geest

Voor het schooljaar 2023-2024 wordt er voor docenten een training van 6 workshops van 120 minuten georganiseerd. De workshops starten in 2024  vanaf het 9e uur (15.20 – 17.20) gegeven. Groepsgrootte is tussen de 4 en 8 deelnemers.

MB-Training docenten 2 start op donderdagen, code: EC-DOC23/24-2:
Docenten 2-2     18 april
Docenten 2-3     16 mei
Docenten 2-4     23 mei
Docenten 2-4      6 juni
Docenten 2-5     13 juni
Docenten 2-6     20 juni

Per training krijgt iedere deelnemer tools en informatie mee die gelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven.
Om een echte pro te worden is het belangrijk om de geboden oefeningen en meditaties regelmatig te herhalen. Door te oefenen worden er nieuwe neuronen banen aangelegd in je hoofd en lijf. Door te herhalen worden deze neuronen banen sterker en krachtiger en gaan over in lichaamsintelligentie. 

Al snel zul je merken dat de training een positieve invloed heeft op je zelfvertrouwen, je flexibiliteit, je veerkracht en plezier in je (werk)leven.

Opgeven kan door op onderstaande link te klikken. Met vermelding graag invullen: Voor- en achternaam, leeftijd en de groepcode.